Så här anpassar du autosvarmeddelandet för att inte störa under körning

Så här anpassar du autosvarmeddelandet för att inte störa under körning

iPhones som kör iOS 11 eller senare har en funktion som heter Stör ej under körning, som slår på Stör ej-läge när det upptäcks att användaren kör. Medan detta läge är aktiverat kommer meddelandena att vara begränsade och iPhone tillåter bara telefonsamtal när den är ansluten till ett Bluetooth-bilsystem eller om ett handsfree-tillbehör är anslutet. Du kan också stänga av Stör ej under körningsläge.

Medan Stör inte under körning Funktionen är aktiverad, kontakter som ringer dig får ett autosvar där det står ”Jag kör med Stör ej medan du kör på. Jag ser ditt meddelande när jag kommer till mina destinationer. ”. Detta är standardmeddelandet och beroende på användarens inställningar skickas det till senaste, favoriter eller alla kontakter som försöker ringa dig medan du kör.

Vad många användare inte vet är att de faktiskt kan anpassa meddelandet Autosvar för Stör ej under körning och ersätta ovan nämnda text med meddelanden som de tycker.

Anpassa meddelandet för att inte störa under körning

Du kan anpassa meddelandet Autosvar för DND under körning genom att följa stegen nedan.

    Öppna Inställningar och gå till Stör ej. Bläddra ner och tryck på alternativet ‘Autosvar’. På nästa skärm ser du det fullständiga standardmeddelandet som skickas till den som ringer. Radera bara hela meddelandet. Skriv meddelandet som du vill att ska skickas till dina uppringare och tryck på knappen “Tillbaka”.

Det är allt. Nu när funktionen Autosvar för Stör ej under körning har ändrats får dina kontakter som ringer dig medan du kör ditt anpassade meddelande på sina enheter.