Så här kan Amazon förhindra att paket stjäls från din tröskel

amazon-boxes

Amazon-lådor
Det är inte ovanligt att ett paket som har lämnats utanför din dörr stjäls och jag är säker på att många tror att det måste finnas ett bättre sätt att leverera paket när de inte är hemma för att ta emot dem. Som en av de största online-återförsäljare som skickar ut miljontals paket varje dag är det i Amazons intresse att utarbeta detta program och om en ny rapport tros, arbetar Amazon med smart lock-företaget August och det anslutna garageportföretaget Garageio för in- hemleveranser.

Informationen rapporterar att tanken här är att göra det möjligt för kunder att ta emot paket i sitt hem även när de är ute. Detta kommer att vara särskilt användbart för kunder som inte kan ta emot paket på jobbet eller inte bor i en snygg byggnad som har en dörrvakt.

Skribenten säger att dessa företag kommer att erbjuda sina hemleveranstjänster under kassan på Amazon. Garageio gör det möjligt för leveranspersonen att lämna in paketet i ditt garage medan ett smartlås från augusti gör det möjligt för dem att faktiskt komma in i ditt hem.

Stöld är fortfarande ett stort problem med leveranser hemma och det är förutom det faktum att endast ett fåtal människor har smarta lås på sina ytterdörrar. Det är troligt att dessa företag bara tittar på genomförbarheten av detta leveransalternativ just nu innan de faktiskt vidtar åtgärder för att erbjuda det som ett genomförbart leveransalternativ.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon.