Så här skickar du fler än fem bilder från iPhone eller iPad

email limit iOSHacker

e-postbegränsning iOSHacker

iOS är utan tvekan en av de bästa och enklaste att använda mobila operativsystem där ute men det finns några konstigheter och “artificiella begränsningar” av denna mobilprogramvara som är ganska irriterande för användarna. En av begränsningarna för iOS är att användare inte kan skicka mer än 5 foton via e-post.

I det här inlägget visar vi dig hur du kan skicka mer än 5 bilder från din iPhone eller iPad utan extra app eller tweak från Cydia. Låt oss börja.

Notera: Detta trick fungerar bara på iOS 6 eller senare. Fungerar också på iOS 7.

Steg 1. Starta appen Foton på din iPhone eller iPad. Öppna nu mappen än som innehåller dina foton och leta efter bilderna du vill skicka.

Steg 2. Tryck nu på knappen ‘Redigera’ och välj de foton du vill skicka i ett e-postmeddelande.

e-postbegränsning iOSHacker 1

Steg 3. Tryck nu på knappen ‘Dela’ och tryck sedan på alternativet ‘Kopiera’. Kom ihåg att när du väljer mer än fem foton får du inte e-postalternativet i delningsmenyn eftersom iOS begränsar att skicka så många foton.

Steg 4. Efter att ha tryckt på alternativet ‘Kopiera’, gå till startskärmen och starta sedan applikationen för lagerpost. Du kan också använda valfri tredjepartsapp som Mailbox eller Sparrow eftersom det här tricket också fungerar på dem.

Steg 5. Öppna sidan “Nytt meddelande” och fyll i rubrikinformationen för e-postmeddelandet inklusive mottagarens e-post och ämnet för e-postmeddelandet.

Steg 6. Tryck sedan och håll kvar på innehållets område i e-postmeddelandet där du skulle skriva ditt meddelande och från popup-menyn tryck på ‘Klistra in’ alternativet.

Nu har alla dina foton oavsett hur många som kommer att visas i e-postmeddelandet. Klicka bara på skicka-knappen så skickas e-postmeddelandet med dina bilder till mottagarna. Observera att bilderna inte skickas som “bifogade filer” och kommer att visas i e-postmeddelandet – vilket inte borde vara ett problem för de flesta.

Det är allt! Fortsätt och prova det här tricket.