Samsung Galaxy Note 7 recensioner

Så här ansluter du din Samsung Galaxy Note 20 Ultra till en TV, bildskärm eller projektor

9.1

Det är äntligen här – och från de tidiga recensionerna kan Note 7 bara vara den bästa telefonen som Samsung någonsin har gjort. Låt oss ta en närmare titt, när vi tittar på not 7 recensioner från de största namnen i branschen. Om du funderar på att plocka upp en not 7 är dessa recensioner en måste-läs!

9.2

Granskare: Chris Velazco

”… någonstans längs vägen förvandlades anteckningen från en nyfikenhet till en premiumenhet som kan (och gör) överträffar Galaxy S-linjen som den baserades på. Årets försök bygger på vad Samsung lärde sig att göra Galaxy S7 och S7 Edge, och vet du vad? Företaget avvecklade sin bästa telefon hittills under processen. ”

Läs hela recensionen


9.3
kant-logotyp

Granskare: Dan Seifert

”Not 7 är Samsungs bästa enhet någonsin, och utan tvekan den bästa stora telefonen som någonsin gjorts. Om det är allt du vill veta, kan du sluta läsa just nu och göra din beställning … Om du ännu inte har sålts om varför en telefon med stor skärm kan ändra hur du tänker på mobil dator, anmärkningen 7 är den bästa tonhöjden hittills. ”

Läs hela recensionen


9,0
kabelansluten-logotyp

Granskare: Tim Moynihan

”Samsung Galaxy Note 7 är en underbar paradox. Det är snyggt trots sin enorma 5,7-tums skärm. En massa futuristiska funktioner finns tillsammans med en gammal penna. Detta är en “produktivitetstelefon”, men du kan använda den i poolen. Det är en nischanordning på grund av dess pris och storlek, men den kan behaga vem som helst. Det är en jack of all trades, och mästaren av … allt. ”

Läs hela recensionen


9,0
cnet-logotyp

Granskare: Jessica Dolcourt

”Galaxy Note 7 är en vacker, kapabel Android-telefon som visar Samsungs bästa inom design, batteritid, hastighet och funktioner. Basmodellen på 64 GB ger dig gott om plats för foton, videor och spel, och det är en verklig förbättring jämfört med 2015: s not 5. ”

Läs hela recensionen


Ej tillämpligt
logo_575px

Granskare: Joshua Ho

“… det är verkligen så bra som det blir för nu, men med så många höstlanseringar som kommer kommer jag det mycket svårt att helhjärtat rekommendera den här telefonen. Den enda publiken jag verkligen kan rekommendera detta till är människor som är helt inställda på en Samsung-phablet, och även om du inte kommer att sakna S-Pen tror jag att S7-kanten är ungefär samma upplevelse för 100-200 USD mindre … ”

Läs hela recensionen


9,0
TechRadar_logo

Granskare: Matt Swider

”Galaxy Note 7 tar Samsungs bästa telefon hittills – S7 Edge – och den sträcker den med en 5,7-tums böjd skärm och lägger till en S Pen-penna. Den har samma toppkamera och specifikationer, men den är avsedd för stora händer med lika stora plånböcker. ”

Läs hela recensionen


Ej tillämpligt
Wall-Street-Journal-logotyp

Granskare: Joanna Stern

”Not 7 är en fantastisk telefon. Det är i linje med Samsungs vinnande 2016-formel: Gör mer – på fler platser – med större skärmar, bättre kameror och mer lagringsutrymme. Men om du inte tror att du kommer att använda denna penna, köp inte anteckningen 7. Spara $ 100 eller $ 200 och få Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge istället. ”

Läs hela recensionen


9,0
DigitalTrends_Logo

Granskare: Malarie Gokey

”Samsung är på gång 2016. Dess Galaxy S7 och S7 Edge säljer ut iPhone, och det är inte ens gjort än. Den senaste enheten för att gå med i Samsungs galaktiska imperium är Note 7. Med sin signatur S Pen-penna och en snygg ny Edge-panel är Note 7 den bästa av två världar. ”

Läs hela recensionen


Handla tillbehör till Note 7> Handla till fodral till Note 7>