Samsung Galaxy Note 7: s S-penna kan inte sättas in bakåt

Samsung Galaxy Note 7: s S-penna kan inte sättas in bakåt

Förra året var det lite krångel (om än humoristiskt) över Samsung Galaxy Note 5 och dess S-penna. Det verkar som om vissa användare av misstag satte in pennan bakåt, vilket fick den att fastna och i vissa fall till och med skada en del av hårdvaran. Men det upptäcktes att Samsung med senare modeller verkar ha åtgärdat designfelet.

Så frågan är, kommer Samsung att upprepa sina misstag med den nyligen lanserade Galaxy Note 7? Den goda nyheten är att nej, det kommer de inte för att det verkar som att företaget med redesignen av smarttelefonen och S Pen har gjort det ganska mycket omöjligt att sätta in S Pen bakåt och därmed eliminera problemet en gång Allt.

Som du kan se i videon ovan uppladdad av Patranun Limudomporn visar den honom försöka sätta S-penna bakåt men det går inte hela vägen. För dem som inte visste om Note 5: s S Pen “kontrovers”, antar vi att detta förmodligen inte hade spelat någon roll, men för dem som upplevde fastnat S Pennor i Not 5, kan du vara säker på att din helt nya Note 7 kommer att vara säker (åtminstone vad gäller detta).

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Galaxy Note 5, Galaxy Note 7 och Samsung.