Samsung Galaxy S9 ryktas att packa Snapdragon 845-chipset

Samsung Galaxy S9 ryktas att packa Snapdragon 845-chipset

Nu när Samsung Galaxy Note 8 har lanserats officiellt är vi säkra på att nästa telefon som många ser fram emot är Galaxy S9, som allmänt förväntas lanseras 2019 trots att Samsung ännu inte officiellt har bekräftat någonting. Nu tack vare folket på XDA har några detaljer om telefonen avslöjats.

Enligt rapporten verkar det som om de har hört från sina källor att Samsung Galaxy S9 kommer att packa ett Snapdragon 845-chipset, vilket förmodligen är efterföljaren till årets Snapdragon 835. Detta borde inte komma som en överraskning. Faktum är att en tidigare rapport föreslog att Samsung uppenbarligen har första dibs på Snapdragon 845s, vilket innebär att företaget kan vara först med att lansera en telefon som drivs av chipsetet.

Rapporten fortsätter också med att tillägga att telefonen kommer att lanseras med Android 8.0 Oreo, vilket återigen är perfekt meningsfullt eftersom det skulle vara konstigt för den att starta med något mindre. Men det finns några nedslående nyheter och det är enligt deras källa, Galaxy S9 kommer att fortsätta att behålla den bakmonterade fingeravtryckssensorn, vilket innebär att det återigen ser ut som en in-display-sensor potentiellt är utesluten.

Andra ryktade detaljer inkluderar samma QHD + -skärm med ett bildförhållande på 18,5: 9 och att den kommer med 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. Observera att detta är för Galaxy S9 och inte S9 + som kan erbjuda lite olika specifikationer, men på något sätt måste vi säga att det är lite för tidigt för att något ska vara säkert än, så ta det med ett saltkorn för nu.

Filed in Cellphones> Rykten. Läs mer om Galaxy S9 och Samsung.