Samsung har en skjutbänk som ger sportfans den största platsen

Samsung har en skjutbänk som ger sportfans den största platsen

Samsung_Slider_NT_RSMedan det finns några som tror att de bästa platserna i huset vid ett sportevenemang skulle vara i ägarens låda, finns det många som kan hävda att trots att de inte har lyxen av mat och dryck som serveras till dem, sitter de vid bänkarna fram och mitt är förmodligen den bästa platsen i huset. När allt kommer omkring får du dig så nära spelet som möjligt.

Men det ser ut som att Samsung vill ta saker till nästa nivå. Företaget har nyligen introducerat en skjutbänk som kommer att användas vid London Sevens rugby-evenemang på Twickenham Stadium senare i månaden, och i grund och botten kommer dessa bänkar att kunna glida upp och ner på stadion vilket innebär att fansen bokstavligen kommer att följa spelarna när spelet utvecklas.

Dessa bänkar kommer endast att finnas tillgängliga från 21-22 maj och kommer att kunna resa i cirka 80 meter i hastigheter upp till 20 km / h. Tyvärr från bilden verkar det som att bänken bara kommer att rymma fyra fans åt gången, vilket betyder att inte alla kommer att kunna uppleva det själv. Så hur får du ditt namn på listan?

Om du nyligen har köpt en Samsung-produkt, som en TV, högtalare eller ljudfält, kan du ange ditt namn via det här onlineformuläret för att ha en chans att bli vald.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Samsung och Sports.