Samsung levererar eventuellt Galaxy Note 8 Beställningar tidigt

Galaxy Note 8 kan få Android Pie innan Galaxy S8 gör det


Det är inte ovanligt att nya telefoner skickas före det officiella släppdatumet. Samsung har bekräftat att Galaxy Note 8 kommer att släppas i USA den 15 september. Vissa kunder har emellertid börjat få e-postmeddelanden från företaget som bekräftar att deras enheter har skickats. Dessa kunder köpte sina Galaxy Note 8s från Samsung.com.

Vi ser detta hända ofta med Samsung-enheter. Företagets operatörspartners skickar ofta sina nya flaggskeppssmartphones före det officiella släppdatumet. De kommer sannolikt att göra det med Galaxy Note 8 också.

Samsung började ta förbeställningar för Galaxy Note 8 den 24 augusti, en dag efter att handenheten presenterades. Den meddelade att handenheten skulle släppas officiellt den 15 september. Du kommer att kunna gå in i en butik och köpa en enhet efter det.

Flera kunder som förbeställde en enhet på Samsung.com har nu rapporterat på reddit att företaget har skickat dem e-postmeddelanden som bekräftar att deras beställning har skickats. Om så verkligen är fallet ska de ta emot den nya Galaxy Note 8 om ett par dagar.

Är du en av de kunder som har fått ett e-postmeddelande som bekräftar att deras Galaxy Note 8-beställning har skickats? Låt oss veta genom att släppa en kommentar nedan.

Arkiverad i mobiltelefoner. Läs mer om Galaxy Note 8 och Samsung.