Samsung Schedules Event för 2 juni i New York

Potentiell Samsung Galaxy S9, S9 + Priser läckt ut

samsung-logotypDet har förekommit rykten om att Samsung skulle kunna planera en lansering av Galaxy Note 6 tidigare än förväntat (eller Note 7 om rykten ska tros). Det har också förekommit en mängd läckor angående Samsungs kommande bärbara utrustning i Gear Fit 2, så frågan är när kan vi förvänta oss att höra det officiella ordet?

Det visar sig att vi inte behöver vänta för länge, för enligt en nyligen inbjuden Samsung har delat ut kommer företaget att vara värd för ett evenemang den 2 juni i New York där vi förväntar oss att nya produkter kommer att tillkännages. Som Phandroid har påpekat är detta inte en ouppackad händelse som Samsung vanligtvis använder för att tillkännage nya telefoner.

Vad detta innebär är att det här evenemanget kan fokuseras på andra produkter istället, som den kommande Gear Fit 2. Men konstigt nog händelsen nämner termen “Galaxy” inte bara en gång utan två gånger, vilket vi måste undra om det kan vara Samsungs sätt att reta nya enheter. Men tidigare rykten pekade på att om nästa generations Galaxy Note skulle tillkännages, skulle det hända i juli och inte i juni.

I alla fall antar vi att vi bara måste vänta och se vad Samsung har i beredskap för oss, så kom ihåg att komma tillbaka med oss ​​den 2 juni för mer information.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Samsung.