Samsungs VD säger att not 7 Incident har gett dem en chans att reflektera

Potentiell Samsung Galaxy S9, S9 + Priser läckt ut

samsung-logotypNot 7-incidenten för Samsung är förmodligen en ganska försökande. Företaget har inte bara tappat massor av pengar för att försöka återkalla telefonen, men de har också tappat pengar från investerare som förlorat sitt förtroende för företaget, och låt oss inte glömma de förestående grupptalan som sannolikt kommer att kosta dem ett ganska öre också.

Men det är inte bara ekonomiskt eftersom det kostar Samsung när det gäller förtroende och rykte, men det verkar som om Samsungs vd Kwon Oh-hyun försöker se på den ljusa sidan av saker och sa nyligen att hela incidenten har gett företaget en chans att reflektera. I samband med Samsung Electronics 47-årsjubileum sa Kwon att de var tvungna att lära av sina misstag och att införa strängare intern övervakning för att förbättra företagets krishanteringsverksamhet.

Under tiden och beroende på vem du frågar verkar det som om många Samsung-kunder inte planerar att lämna företaget. En undersökning från förra veckan avslöjade att 70% av Samsungs kunder planerar att stå vid företaget och deras produkter. Inte bara det, men Samsung erbjuder också Note 7-kunder 50% rabatt på Galaxy S8 / Note 8 2017 vilket skulle hjälpa företaget att vinna tillbaka kundernas förtroende, men vad tycker ni? Kommer Samsung att kunna återhämta sig efter denna incident?

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om Galaxy Note 7 och Samsung.