Scandit: Gratis social shopping iPhone-app

Scanditis lanserades idag, en gratis app för social shopping som erbjuder streckkodsskanning, prisjämförelse och delningsförmåga till populära sociala nätverkssajter. Samuel Muller, VD, Mirasense, visade mig en demo av sin produkt för några veckor sedan, jag var imponerad av hastigheten på skanningstekniken och det stora antalet leverantörer som du kan jämföra priser från. (Kolla in vår video ovan – den officiella demo-videon finns i slutet av artikeln).

RedLaser utropas av många människor som en av de bästa streckkodsläsningsapparna för iPhone så jag testade Scandit mot den: streckkodsläsaren är bättre, med Scandit kan du fånga en streckkod även när den inte är placerad horisontellt och RedLaser kan inte göra det. Enligt Mirasense VD är det bara hans företags teknik som kan göra det.

Båda tjänsterna ger en lång lista med priser från flera leverantörer och tillgång till recensioner. För de 2 Logitech-produkterna som jag skannade returnerade Scandit över 99 användarrecensioner direkt i applikationen och Red Laser gav 5 expertrecensioner för Harmony 650 men jag var tvungen att ladda AlaTest-webbsidan för att läsa dem, vilket inte är lika bekvämt. Dessutom har RedLaser inga sociala nätverk eller delningsfunktioner, till skillnad från Scandit. När du har skannat en produkt kan du lägga upp den, dela din åsikt, be återkoppling eller skryta om ditt köp på Facebook och Twitter.

Jag vet att RedLaser-skanningsteknik används av många andra appar, jag undrar om utvecklare nu väljer Scandit: titta på videon som produceras av företaget som “Demonstrerar Mirasense patentsökt skanningsteknik, som klart överträffar etablerade tekniker som RedLaser”.

Kolla in den officiella Scandit-demo för att lära dig mer om alla funktioner.

Filed in Apple> Mobiltelefoner> Shopping> Topphistorier> Web ..