Scoop.it tjänst för curation av innehåll

Scoopit

Skopa det

Scoop.it har varit i privat beta ibland och igår lanserade tjänsten nya funktioner inklusive möjligheten att dela sina scoop.it-inlägg på Facebook-sidor, LinkedIn, WordPress-bloggar, Tumblr; Facebook-konton och Twitter var redan tillgängliga.

Denna webbaserade innehållshanteringstjänst gör det möjligt för användare att skapa ämnen från sin profilsida och sedan automatiskt få nyckelordsfiltrerade flöden från Twitter, Google, Digg, Youtube och att välja RSS-flöden från olika källor på Internet. De kan sedan granska det föreslagna innehållet som visas i deras ämnen och välja de artiklar de föredrar att visas på varje ämnesida, eller genom att lägga till scoop.it-knappen direkt i sin webbläsare, välja relevanta artiklar medan de surfar på webben och lägga upp dem i motsvarande ämne i deras scoop.it-bloggar. Applikationen tillåter användare att lägga till sin personliga åsikt i vilken artikel som helst innan de publiceras på nytt på deras scoop.it-blogg.

Skopa det

Jag tycker verkligen om att använda Scoop.it och nyligen hittade jag relevanta artiklar som samlats av Scoop.it-användare.

Om du vill prova, erbjöd Scoop.it 100 inbjudningar för våra läsare, klicka här för att registrera dig.

Ytterligare nya funktioner inkluderar:

– Integration med Seesmic-konto
– Widget för att bädda in ett scoop.it-ämne på en html-sida, till exempel i en blogg
– Öppet API för utvecklare
– Användarhanterade inbjudningar

Arkiverad i topphistorier> Webb ..