Se årets US Open Tennis Championships i 3D

US Open

US OpenTennisfans med 3D-TV – du behöver inte längre spendera pengar på att köpa biljetter för att fånga US Open 2011. Vad sägs om att titta på det från ditt vardagsrum i stället? USTA (United States Tennis Association) har meddelat att de kommer att samarbeta med Panasonic och CBS för att sända US Open Tennis Championships i 3D igen i år (förra årets turnering sändes också i 3D). Från pressmeddelandet:

Årets utökade 3D-sändningstäckning kommer att inkludera nya, 3D-specifika positioner designade av telecast-partnerna för att ge de bästa 3D-perspektiven. Åtgärden kommer att täckas av tio 3D-sändningskameror och ett höghastighets 3D-omspelningssystem. En förproduktionsmodell av Panasonics nya 3DP1 handhållna Full HD 3D-professionella videokamera (tillgänglig senare i höst) kommer att användas för att ge matchning och skäl täckning för sändningen. Och den övergripande domstolstäckningen kommer återigen att baseras på de innovativa skuggriggarna för 3D-sändningskameror som designades av Cameron Pace Group och användes förra året.

US Open i år kommer att finnas tillgängligt på DirecTVs kanal 103, Comcast Xfinity 3D-abonnenter kommer också att kunna ställa in matcherna. Mer distributionsdiskussioner med ytterligare leverantörer pågår också. Finalerna strömmas också online i 3D på USOpen.org.

Det betyder att det inte längre finns behov av att vara ute i den heta solen, bredvid svettiga, klibbiga människor, och låt oss inte glömma att det inte längre kommer att behövas jaga en parkeringsplats eller ta itu med trafikstockningen efter matchen över. Du kan snacka på vad du vill och dina öl kommer alltid att vara kalla. Hur är det för att stanna hemma? Ta reda på mer om matchschemat.

Arkiverat i Allmänt> Webb. Läs mer om 3D, Cbs och Panasonic.