Sea Of Thieves Xbox One S-paket släpps nästa månad

Sea Of Thieves Xbox One S-paket släpps nästa månad


Med den globala lanseringen av en efterlängtad Xbox One-exklusiv precis runt hörnet meddelade Microsoft idag lanseringen av Sea of ​​Thieves Xbox One S-paketet. Microsoft kommer att släppa det här paketet under den kommande månaden, vilket kommer att ge spelare en hel del om de är ute efter en ny Xbox One S och inte har något emot att få det här spelet tillsammans med konsolen.

Sea of ​​Thieves Xbox One S-paket kommer att finnas tillgängligt från 20 mars 2018 för 299,99 USD. Företaget kommer att sälja paketet via Microsoft Store-butiker och online förutom sina detaljhandelspartner över hela världen. Paketet är nu tillgängligt för förbeställning.

Den innehåller en Xbox One S med 1 TB hårdvara, en kontroller och en fullständig nedladdning av Sea of ​​Thieves. Detta kommer att göra det möjligt för kunderna att dyka in i spelets delade värld på släppdatum med Xbox One S. Kunderna kommer också att få en månad Xbox Live Gold-prenumeration samt en månad Xbox Game Pass-testversion.

Xbox Game Pass är Microsofts Netflix-prenumerationstjänst som ger abonnenter tillgång till ett bibliotek med mer än 100 Xbox One-spel som de kan ladda ner och spela så länge de betalar för tjänsten. Microsoft har också bekräftat att Sea of ​​Thieves kommer att finnas tillgängligt via Xbox Game Pass från och med nästa månad.

Arkiverat i spel. Läs mer om Microsoft och Xbox One S. Källa: news.xbox