Sherlock säsong 4 Trailer släppt

Sherlock säsong 4 Trailer släppt

Det har gått nästan två år sedan säsong 3 av BBC: s Sherlock lämnade oss på kanten av våra platser med en miljon frågor i tankarna. BBC gillar verkligen att ta sin tid i att producera nya säsonger av Sherlock som råkar vara bara tre avsnitt långa och fans har verkligen väntat länge på den fjärde säsongen. Under en panel på San Diego Comic-Con idag släpptes en teasertrailer för Sherlock säsong 4.

Benedict Cumberbatch, som spelar Sherlock i denna TV-serie, fick sällskap av seriens skapare Steven Moffat och Mark Gatiss i panelen. De avslöjade att inspelningen på den fjärde säsongen är nästan klar och att alla karaktärer har gått igenom en “verklig utveckling”.

Trailern visades under panelen och det fördjupar bara mysteriet för tittarna eftersom det uppenbarligen inte ger någon klarhet i huruvida Moriarty verkligen är död eller inte, eller om han bara skapat ett trick för att fortsätta irritera Sherlock.

Gatiss nämnde under panelen att den fjärde säsongen inte är helt fylld av drama och att de aldrig skulle helt skära ut humor från showen, vilket är bra, eftersom det passar det mycket snyggt.

Ett flygdatum för den nya säsongen bekräftades inte men det är känt att Sherlock säsong 4 kommer att återvända någon gång nästa år.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning.