Självmordsgruppens premiär kommer att streamas live av Twitter

Självmordsgruppens premiär kommer att streamas live av Twitter

självmordsgrupp
Twitter vill verkligen vara online-destinationen för livestreamar och det jobbar hårt för att etablera sig som en stor aktör på den här arenan. Strax efter att ha hållit liveströmmar av Democratic National Convention, The Championships at Wimbledon samt NHL- och MLB-spel vänder nu mikrobloggarnätverket sin uppmärksamhet mot Hollywood. Det kommer att vara värd för en liveström av Suicide Squads premiär i New York City.

Många av er kommer att vara väl medvetna om att Suicide Squad är en av de mest efterlängtade filmerna i år, så det är vettigt för Twitter att hoppa in i underhållningens livestreaming med en så massiv film.

Suicide Squad New York City premiär börjar senare idag kl 18 på Beacon Theatre. Twitter kommer att vara värd för en liveström av förfarandena på en speciell sida som visar tweets i realtid tillsammans med liveströmmen.

Twitters livestream för röda mattan produceras av BuzzFeed Motion Pictures, den kommer att innehålla intervjuer med spelarna och kommentarer kommer att tillhandahållas av Keith Habersberger och Zach Kornfeld från BuzzFeeds “Try Guys.”

Suicide Squad väntar ivrigt av DC Comics fans över hela världen. Filmen träffar den stora skärmen världen över den 5 augusti.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, självmordsgrupp och Twitter. Källa: variation