Självmordsgrupps biljettförsäljning minskar 79,4 procent

Oanmäldt självmordsgruppspel enligt uppgift avbrutet

självmordsgrupp

Suicide Squad var en av de mest efterlängtade filmerna i år, men före öppningshelgen fick filmen några hårda recensioner från kritiker. Många trodde att känslan också skulle uttrycka sig i biljettförsäljningen, men Suicide Squad hade en rekordhög öppningshelg, men det verkar som till stor del möjliggjordes av den otroliga fansamfundet med dessa serietidningar. De senaste siffrorna visar att självmordsgruppens biljettförsäljning på biljettkassan har sjunkit 79,4 procent.

Filmen satte in 64,8 miljoner dollar vid öppnandet av fredagen, men bara en vecka senare lyckades den få in bara 13,35 miljoner dollar den andra fredagen, enligt siffrorna som rapporterades av Box Office Mojo.

Detta stup i biljettförsäljningen på biljettkontoret kommer sannolikt att påminna filmintresserade om det stup som Batman mot Superman såg under sin andra vecka. Den filmen satte också en stor öppningsrekord men hamnade under den andra veckan.

Detta betyder inte att Suicide Squad är en flopp. Det har redan tjänat mer än 194 miljoner dollar i USA mot en budget på 175 miljoner dollar och det tar inte hänsyn till 191,5 miljoner dollar som gjorts globalt.

Det visar emellertid att dessa filmer har begränsad överklagande och det blir bevis efter öppningsveckan där alla fans rusar för att titta på filmen och senare visar relativt lågt intresse av biografer som inte känner till konceptet eller med serietidningar.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och självmordsgrupp.