Självmordsgruppsfläktar framställan om att stänga av ruttna tomater

Oanmäldt självmordsgruppspel enligt uppgift avbrutet

självmordsgruppSom du säkert har hört nu har DC: s Suicide Squad-film fått en fruktansvärd start, åtminstone baserat på de första recensionerna av kritiker. Uppenbarligen är detta ganska nedslående för fans som förmodligen ivrigt förutsåg filmen, vilket vissa hade förutspått skulle vara DC: s svar på Marvel’s Deadpool.

Faktum är att kritikernas recensioner har varit ganska hårda och oförlåtliga, så mycket att fans faktiskt har inlett en framställning om att stänga webbplatsen Rotten Tomatoes. Nu har Rotten Tomatoes uppenbarligen ingenting att göra med att filmen är bra eller dålig, men enligt framställningen ville fans i princip leverera ett meddelande om att de inte håller med recensionerna, vilket är ganska konstigt eftersom filmen ännu inte har släppts officiellt. .

Meddelandet lyder, ”En framställning stänger definitivt inte av webbplatsen. Syftet med framställningen är att leverera ett meddelande till kritikerna om att det finns många som inte håller med sina recensioner. Många människor som anhängarna och motståndarna till framställningen agerar som om vi redan går just nu för att stänga webbplatsen inte [sic] det är bara ett sätt att uttrycka vår ilska. ”

Med detta sagt bör kritikernas recensioner inte tas som ett evangelium. När allt kommer omkring varför någon gillar eller ogillar en film kan bero på många saker. En person som gillar actionfilmer kan hitta en mer intellektuell film full av att prata tråkig, och någon som älskar dramafilmer kan tycka att actionfilmer är tanklösa, så för var och en, men vi antar att vi bara måste vänta på filmens släpp för att ta reda på det.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer.