Självmordstruppen gör postkontor

Oanmäldt självmordsgruppspel enligt uppgift avbrutet

självmordsgrupp
En av de mest efterlängtade filmerna i år har inte överraskande gjort en kassakonto på sin öppningshelg. Trots alla dåliga recensioner från kritiker, har Suicide Squad satt ett rekord i augusti genom att ta in 135,1 miljoner dollar i biljettförsäljning i Nordamerika under sin öppningshelg. Det har slagit vad Guardians of the Galaxy tog in under öppningshelgen 2012 och kritikerna skrev inte för många negativa recensioner om den filmen.

Kanske är det den stora stjärnkraften som har gjort det möjligt för Suicide Squad att samla in så mycket pengar på öppningshelgen, eller kanske är fans inte alltför intresserade av kritikrecensioner och är glada att spendera sina pengar på det ändå.

Associated Press rapporterar att även om fans flockade till teatrarna på torsdag och fredag ​​minskade biljettförsäljningen kraftigt på lördag, därav prognosen att biljettförsäljningen skulle kunna se kraftiga nedgångar under de kommande veckorna.

Negativa recensioner från kritiker är verkligen den berömda elefanten i rummet, men distributionschefen för Warner Bros. Jeff Goldstein säger att “Det finns uppenbart en koppling mellan publik och kritiker.”

De kommande veckorna är avgörande för filmen, eftersom det först blir tydligt om filmen bara tjänar pengar på grund av den inledande rusningen eller om den har potential att fortsätta tjäna pengar. Det förtjänar att här nämnas att Suicide Squad på grund av sina berättelser sannolikt inte kommer att släppas i Kina, vilket råkar vara den näst största filmmarknaden i världen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och självmordsgrupp.