Skaffa iPad som App Switcher på iPhone med iPadSwitcher Tweak

Skaffa iPad som App Switcher på iPhone med iPadSwitcher Tweak

Den nyligen släppta iPadSwitcher-tweak för jailbreakad iPhone gör det möjligt för användare att få se utseendet på iPads App Switcher på sin iPhone.

iPad har alltid haft en unik App Switcher som visar flera appkort i två rader. iPadOS 14 fortsätter med samma App Switcher-layout, vilket gör det lättare att se en liveförhandsgranskning av alla appar som för närvarande öppnas.

iPadSwitcher-tweak för jailbroken iPhone och iPod touch ger App Switchers iPad-inspirerade utseende till den mindre skärmen. Med denna tweak kan användare få utseendet på iPad App Switcher direkt på sin iPhone.

iPadSwitcher-tweak visar förhandsvisningskorten för för närvarande körande appar i två rader och visar fullständiga förhandsgranskningar av apparna. Användare kan bläddra åt höger för att se andra appar som körs och byta till dem med lätthet genom att helt enkelt trycka på det relevanta förhandsgranskningskortet.

Medan iPadSwitcher ser bra ut gör det också att använda App Switcher-skärmen bekvämare eftersom till skillnad från lager App Switcher-användare får förhandsgranska flera app-kort utan att behöva bläddra i sidled.

iPadSwitcher-tweak är tillgänglig under Packix repo som gratis nedladdning. Det fungerar med iOS 12 eller senare och stöder iOS 14.