Skyfire släpper VideoQ-appen för iOS

Skyfire VideoQ

Skyfire VideoQVi känner alla till Apples förhållande till Flash, och det var ingen överraskning när företaget officiellt nämnde att de inte ville stödja Flash i iOS. Inte kort för jailbreaking, det fanns verkligen inget sätt att titta på Flash-videor på din iOS-enhet om det inte fanns en HTML5-version av Flash-videon tillgänglig. Tills Skyfire kom.

Skyfire, folket som gav dig Skyfire-webbläsaren på iOS; en webbläsare som stöder visning av Flash-video har precis lanserat en ny app för att möjliggöra ännu mer Flash-innehåll i iOS-operativsystemet. Kallas VideoQ, den här appen tillåter användare att titta på Flash-videor medan de navigerar i Safari eller någon annan webbläsare på iPhone eller iPad. Alla användare måste göra är att besöka en webbplats som har Flash-video de inte kan titta på och sedan dela webbadressen med VideoQ via antingen e-post, bokmärken eller genom att kopiera webbadressen manuellt till appen.

VideoQ laddar sedan in Flash-videor i appen med samma konverteringsteknik som används i Skyfire-webbläsaren för att göra den synlig på iOS. Andra funktioner inkluderar möjligheten att titta på dagens bästa videor samt trendiga videor i olika kanaler. Skyfire VideoQ är nu tillgängligt för iPhone, iPod touch och iPad från Apple App Store ($ 1,99).

Arkiverad i Apple> Webb. Läs mer om Apple Inc, Apps, Flash, iOS, Skyfire och Video.