Skyfire uppdaterat till 4.0 för Android

Skyfire 4.0

Skyfire 4.0Om det finns en sak som Android inte har ett brist på val av är när det gäller webbläsare. Det finns bara så många webbläsare tillgängliga för mobiloperativsystemet, och en av dem som har varit extremt populär är Skyfire för Android. Det som gör Skyfire populärt är dess videokomprimeringsfunktion som gör det möjligt för användare att spendera mindre tid på att ladda videor och mer tid på att titta på dem och låt oss inte glömma – att streama videorna kommer inte att vara så hårda på din dataplan.

Skyfire fick nyligen en uppdatering till version 4.0 som förbättrar användarupplevelsen i webbläsaren. Den innehåller en anpassningsbar SkyBar som gör det möjligt för användare att anpassa den på vilket sätt de vill, video på begäran: videominiatyrerna dyker inte längre upp när du laddar en sida – du väljer vilka videor du vill spela genom att trycka på videoknappen och sedan ladda det därifrån och införandet av nya tips, tricks och handledning i webbläsaren som hjälper användare att få ut mesta möjliga av Skyfire.

Skyfire är tillgängligt som gratis nedladdning från Android Market, men om du vill ha fördelarna med videokomprimeringstekniken måste du dela upp några dollar för Skyfire Video License Key.

Filed in Cellphones> Web. Läs mer om Android, appar, uppdatering och webbläsare.