Skylanders Academy kommer på Netflix 28 oktober

Skylanders 2017 har enligt uppgift avbrutits

skylanders-akademiTillbaka i juni i år meddelades att Activisions Skylanders-franchise skulle få sin egen animerade serie som skulle debutera på Netflix i höst. För fans av franchisen, eller för föräldrar vars barn älskar franchisen, kommer du att bli glad att höra att serien officiellt kommer att debutera den 28 oktober.

Även om vi inte kan säga hur bra den här serien kommer att klara sig, verkar det som om de förväntar sig att den kommer att klara sig bra eftersom en andra serie redan planeras i slutet av 2017. Seriens blurb läser, “När mörkret börjar hota fredsbalansen i Skylands tvingas mästare Eon att samla en ragggrupp med hjältar för att skydda universum från onda gärningsmän Kaos och Doom Raiders.”

”Med sin unika blandning av personligheter och elementbaserade superkrafter uppmanas Spyro och hans andra Skylanders att lägga undan egon när de samlas för att upprätthålla harmoni och balans i landet. Trångt med humor, hjärta och minnesvärda stunder lovar Skylanders Academy att hålla tittarna på kanten av sina platser med episk action för barn i alla åldrar. ”

Det kommer att innehålla Eric Rogers (Futurama) som seriens showrunner, och kommer att innehålla som Justin Long, Ashley Tisdale, Jonathan Banks och Norm MacDonald, som alla kommer att tillhandahålla röstskådande arbete för karaktärerna i showen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Activision och Netflix.