Skylanders kommer att få sin egen animerade serie på Netflix

Skylanders kommer att få sin egen animerade serie på Netflix

skylandersOm du är ett fan av Skylanders-serien, som vi senast hörde lyckades sälja över 250 miljoner figurer hittills, kanske du är glad att veta att videospelet kommer att få sin egen animerade serie som kommer till Netflix den kommande hösten. , och det kommer också att skryta med en ganska känd roll.

Den animerade serien kommer att finnas under Activision Blizzards filmstudio, som för dem som glömde lanserades förra året. Showen kommer att innehålla som Justin Long (Drag me to Hell, Live Free eller Die Hard) som Spyro, Ashley Tisdale (Phineas and Ferb, High School Musical) som Stealth Elf, Jonathan Banks (Breaking Bad, Better Call Saul) som Eruptor och Norm MacDonald (Saturday Night Live) som Glumshanks. Som vi sa är castlistan imponerande.

Det verkar också som om det kommer att finnas ytterligare rösttalanger som kommer att låna sig till serien i framtiden, som Susan Sarandon, Parker Posey, James Hetfield, Daniel Wu (från Warcraft till Skylanders, det verkar som om de måste ha gillat hans arbete), Catherine O’Hara, Bobcat Goldthwait, Chris Diamantopoulos, Jonny Rees, Harland Williams och Richard Horvitz.

Enligt Activision Blizzard Studios medordförande Stacey Sher, ”Skylanders Academy ger oss möjlighet att närma oss berättande berättande med samma nivå av kvalitet och excellens som miljontals Skylanders-fans har förväntat sig från spelet. Vi är inspirerade av våra fans spänning för dessa karaktärer och har arbetat hårt för att få dessa karaktärer till liv med berättelser som våra fans kommer att älska. ”

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Activision Blizzard och Netflix.