Skype 5.5 Beta för Windows släpptes

Skype

Skype

Tidigare i år tillkännagav Skype att dess snabbmeddelandeprogram skulle ha Facebook-integration, där användare kommer att kunna lägga till vänner från Facebook, uppdatera sina statusar och till och med kontrollera uppdateringar. Skype släpptes med dessa funktioner, och det verkar som om det inte räcker. Skype har officiellt tillkännagett på sin blogg lanseringen av den senaste betaversionen av Skype för Windows: version 5.5.

Den senaste versionen av Skype har nu direktmeddelanden från Facebook: användare kan chatta med sina Facebook-vänner direkt från själva Skype: inte längre ladda upp webbläsaren eller en tredjepartsapp bara för att chatta på Facebook – gör allt från Skype själv.

Fliken Facebook-kontakter: en ny flik inom Skype som är avsedd att lista din Facebook-kontaktlista

“Gilla” och kommentera på Facebook-inlägg: precis som att chatta inifrån Skype kan användare nu kommentera och till och med “gilla” nyheter och uppdateringar utan att lämna Skype.

Andra förbättringar som inte är från Facebook inkluderar: ett nytt verktygsfält för samtalskontroll med nydesignade grafiska ikoner, förbättringar av sparandet av ett telefonnummer i avsnittet “Samtalstelefoner”, visuella förbättringar för att parkera ett samtal.

Om du är intresserad av att testa alla nya funktioner, gå till den officiella Skype-webbplatsen för att ladda ner Skype 5.5 Beta (endast Windows). För de mindre äventyrliga finns det ingen skada i att vänta på att den slutliga utgåvan av appen ska släppa innan den uppdateras.

Filed in Web. Läs mer om Facebook, Skype, Update, Voip och Windows.