Skype Insiders-program lanserades för att få feedback om nya funktioner

Skype för Windows uppdaterat

skype-logotyp
Det verkar som om Microsoft har gillat insidersprogram. Företaget kör redan ett Windows 10 Insider-program såväl som ett för Xbox, och det har nu lanserat detsamma för Skype. Skype Insiders-programmet gör det möjligt för användare på en mängd olika plattformar att ta nya funktioner som utvecklats för plattformen och testa dem innan de släpps för alla. Teamet förlitar sig på sin feedback för att göra de ändringar som bedöms nödvändiga.

Skype Insiders-programmet har lanserats och är nu öppet för allmänheten. De som vill delta i detta program behöver uppenbarligen vara Skype-användare, de kan nu registrera sig för tidig tillgång till funktioner och förbättringar som fortfarande utvecklas.

Microsoft säger att det här nya programmet för Skype kommer att hjälpa det att “stryka ut alla särdrag innan vi släpper dem brett.” Användare kommer att kunna testa förhandsgranskningsversionerna av Skype medan de fortfarande håller den stabila versionen av kommunikationsplattformen på sina enheter.

Förhandsgranska programmedlemmar kommer att få tillgång till de senaste versionerna av Skype för Windows, Mac, iOS och Android så att de kan ta de nya funktionerna för en snurr och ge feedback som hjälper företaget att avgöra om det finns några ändringar som måste göras .

Nya betaversioner av Skype testas redan för iOS, Android och Mac. Emoticonsökning är en ny funktion i betaversionen av Skype för Mac förutom förbättringar av vidarekoppling och röstmeddelande. Mobilapparna får bara felkorrigeringar.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Microsoft och Skype. Källa: community.skype