Släpp för Destiny 2 förväntas i september

Släpp för Destiny 2 förväntas i september


Det säger sig självt att Destiny 2 är ett av de mest efterlängtade spelen 2017. Bungie har inte avslöjat mycket om denna titel men det lilla som vi har hört hittills är minst sagt spännande. En affischbild som tillhör en italiensk återförsäljare har läckt ut online som möjligen avslöjar när Destiny 2-utgåvan kommer att äga rum.

Den ursprungliga Destiny-titeln kom ut för nästan tre år sedan, så det är dags att företaget kom ut med en uppföljare till titeln som verkligen har visat sig vara mycket populär bland spelgemenskapen.

Den italienska återförsäljarens affischbild nämner att utgåvan av Destiny 2 kommer att äga rum fredagen den 8 september i Europa. Huruvida det också är släppdatumet för Nordamerika återstår att se, men även om det inte är så är det inte som att det kommer att bli en stor skillnad mellan de två.

Bungie kommer att ge mer information om Destiny 2 de närmaste månaderna. Vi kommer sannolikt att behöva vänta till E3 2017 för att få mer information om Destiny-uppföljaren. Vad det har bekräftat är att framsteg från det ursprungliga Destiny inte kommer att överföras till det nya spelet.

Destiny 2 förväntas också släppas för PC, förutom PlayStation 4 och Xbox One.

Arkiverat i spel. Läs mer om Activision, Bungie, Destiny och Destiny 2.