Släppdatum för Grand Tour Show bekräftat

Kommande Jeremy Clarkson Show på Amazon kommer att finnas i 4K

I årtionden var BBC: s populära Top Gear-bilutställning värd för Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May-trion. De lämnade BBC tillsammans efter att Clarkson släpptes efter en bråk med en producent. Trion hamnade sedan på Amazon där de fick en ny bilshow, namnet på denna show bekräftades i slutet av förra året och det har nu äntligen avslöjats när The Grand Tour kommer att släppas.

Grand Tour är ett lämpligt namn för den här showen eftersom den är lite annorlunda än den de hade på BBC. Till skillnad från Top Gear kommer The Grand Tour inte att vara värd inifrån en studio. Värdarna kommer faktiskt att vara på turné till några fantastiska platser över hela världen och kommer att vara värd för showen under processen.

I grund och botten kommer varje avsnitt att vara värd från ett annat land inifrån ett gigantiskt tält, det är så Jeremy Clarkson förklarade det tidigare. Det har varit en hel del förväntningar på The Grand Tour eftersom den första säsongen av Top Gear som innehöll en helt ny serie värdar inte riktigt gick bra med ledande presentatör Chris Evans som avgår efter bara en säsong.

En kort trailer har släppts för Amazons nya bilshow som ger oss en glimt av trion gör vad de gör bäst. Det bekräftar också att The Grand Tour kommer att släppas på Amazon Prime Video den 18 november. Den första säsongen har 12 avsnitt som släpps varje fredag ​​från och med den 18 november.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon, underhållning, The Grand Tour och Top Gear.