Slender Man Movie Closer to Reality

Slender Man Movie Closer to Reality

smal-man-film

Om du har använt internet under en tid kanske du är medveten om memes, och om du är medveten om memes kanske du har hört talas om Slender Man, det spökiga meme som har funnits i några år. Det har pratats om en Slender Man-film under en längre tid och det verkar som att skräckfilmen är ett steg närmare verkligheten. Hjulen är i rörelse över på Hollywood för att göra en Slender Man-film.

Slender Man-meme är särskilt populärt bland kreativa skrivplatser online, det kom ut från Something Awful-forumet 2009 och har hemsökt fantasi sedan dess.

New York Times rapporterar att Sony Pictures Screen Gems-division tittar på att producera och distribuera en film baserad på Slender Man och att den för närvarande förhandlar med Mythology Entertainment som äger rättigheterna till denna karaktär.

Slender Man har etablerat sin plats i populärkulturen med korta framträdanden i flera spel, inklusive Minecraft medan Slender Men-berättelser är ganska populära online, så Hollywood är faktiskt lite sent på festen, men det ser verkligen ut att vara intresserad av att utforska denna möjlighet.

Inget har bekräftats ännu, men om Sony kan träna något med Mythology Entertainment kan filmen på filmen börja på hösten.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning.