Sling TV erbjuder nu NFL-nätverk och NFL RedZone

Sling TV Offers An AirTV Player Bundle For Less

sling-tv-logo
Dishs internet-TV-streamingtjänst som heter Sling TV blir nu ännu mer attraktiv för sportfans, särskilt fotbollsfans. Sling TV har meddelat att det snart kommer att lansera NFL Network och NFL RedZone. Kanalerna kommer att lanseras i tid för att starta ordinarie säsong under de kommande veckorna. Detta gör det möjligt för Sling TV-användare att titta på varje touchdown med NFL RedZone och omfattande täckning dygnet runt från NFL Network.

Sling TV är inte den enda fristående online-TV-streamingtjänsten som kommer att erbjuda NFL Network och NFL RedZone. De två kanalerna har också bekräftats för Sonys PlayStation Vue TV-streamingtjänst där de kommer att gå live före ordinarie säsongsstart. Det verkar som om NFL Network och NFL RedZone nu helt och hållet omfattar dessa online-TV-streamingtjänster.

”Den här NFL-säsongen kommer Sling TV-kunder att ha tillgång till speltäckning som spänner över flera nätverk. Våra anpassningsbara förpackningar fortsätter att vara branschledande och gynnar Sling TV-kunder genom att ge dem möjlighet att välja vad de vill ha, säger Roger Lynch, VD för Sling TV.

Det är ännu oklart om NFL Network och NFL RedZone kommer att ingå i något av Sling TV: s befintliga paket och hur mycket det kommer att kosta prenumeranter utöver de $ 20 per månad de redan betalar för Sling TV.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Nfl, PlayStation Vue och Sling TV.