Sling TV lägger till barnkanal på begäran

sling-kids

sling-ungar
Dishs over-the-top internet-TV-streamingtjänst fortsätter att lägga till mer innehåll och det senaste tillskottet riktar sig till prenumeranter som råkar ha barn. Medan Sling TV redan erbjuder tillgång till en mängd barnvänliga kanaler som Baby TV, NickToons, TeenNick, Disney Junior och mer, har den lanserat Sling Kids för att ta med mer än 200 on-demand TV-program och filmer för barn till tjänsten . Det säger att detta är ett stort värde för dem som vill hålla barnen underhållna hemma och ute på vägen.

Sling Kids är en del av tilläggspaketet Kids Extra som kostar $ 5 per månad för Sling Orange och Sling Blue-prenumeranter. Det kommer att visas som en ny kanal i guiden och kommer att innehålla mer än 200 on-demand TV-program organiserade efter åldersgrupp.

Allt innehåll från Sling Kids är ordnat efter åldersgruppskategorier i ett lätt att navigera format. Föräldrar kan ha förtroende för att deras barn bara kommer att kunna titta på program inom sin egen åldersgrupp utan att av misstag komma åt program som inte är avsedda för dem. Sling Kids ger tillgång till program som är samlade för åldrarna 2-4, 5-7 8-11 och 12+.

Sling Kids kommer att inkludera on-demand-innehåll från Kaboom, Kabillion och Splash. Den fullständiga listan över Sling Kids-programmering finns på Slings webbplats.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Sling TV och videostreaming. Källa: blog.sling