Sling TV lanserar Cloud DVR Beta för Roku-användare

Sling TV Offers An AirTV Player Bundle For Less

sling-tv-logo
Sling TV meddelade idag sitt nya moln-DVR-betaprogram som bara lanseras som en inbjudan-enbart beta till abonnenter som använder Roku-enheter. De som är kvalificerade kan begära en inbjudan till betaversionen. Sling TV säger att den har lanserat den enda överdrivna moln-DVR utan 28 dagars begränsning av inspelningar. Vid lanseringen kommer betaprogrammet att ge abonnenter gratis upp till 100 timmars DVR-lagring i molnet.

Inbjudningar till betaprogrammet kan begäras här. Endast Sling TV-abonnenter som använder en Roku-streamingspelare eller en Roku TV har rätt att ansöka om en just nu. Moln-DVR-betaprogrammet startar nästa månad. Sling TV lovar att ge support för ytterligare enheter under de kommande månaderna.

Moln-DVR-programmet gör det möjligt för användare att spela in filmer, avsnitt eller till och med hela serier och sedan kunna titta på dem igen med möjlighet att pausa, spola tillbaka eller spola framåt genom inspelat innehåll. Prenumeranter måste komma ihåg att det inte är nödvändigt att DVR-funktionalitet är tillgänglig på alla kanaler.

Prenumeranter kan enkelt komma åt sina moln-DVR-inspelningar via skärmen “Min TV” i appen. Moln-DVR ger automatiskt plats för fler nya inspelningar genom att radera den äldsta inspelningen när kapaciteten är full.

Sling TV lovar att lägga till fler funktioner i moln-DVR under beta-perioden. Det är ännu inte bekräftat när den här funktionen kommer att släppas officiellt för alla prenumeranter.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Sling TV. Källa: news.sling