Sling TV Windows 10-appen kommer med ett nytt tilläggspaket

Sling TV Offers An AirTV Player Bundle For Less

sling-tv-windows-10
Sling TV, en populär online-TV-streamingtjänst som ägs och drivs av Dish, meddelade idag lanseringen av sin Windows 10-applikation. Det har också lanserat ett nytt Pac-12, STARZ-tilläggspaket för prenumeranter som vill ha mer innehåll och är villiga att betala för det. Den efterlängtade Sling TV Windows 10-appen har äntligen släppts också, den kommer att finnas tillgänglig för alla datorer och surfplattor som körs på detta operativsystem.

Sling TV för Windows 10 har stöd för Live Tiles som gör det möjligt för användare att se innehållsuppdateringar från valda favoriter och Fortsätt titta på band när de har fäst appen till startmenyn.

Appen kommer också med Cortana röstintegration som möjliggör enkel och snabb sökning av specifika program eller kanaler med hjälp av röstkommandon som “Se CNN på Sling.” Sling TV för Windows 10 är optimerat för både berörings- och beröringsfria enheter så att det inte känns på sin plats oavsett vilken dator du har.

Pac-12 Networks regionala flöden kommer nu att finnas tillgängliga i Sling Orange Sports Extra och Sling Blue Sports Extra-paket för ytterligare $ 5 respektive $ 10 per månad utan regionala begränsningar.

STARZ och STARZ Encore går med i Sling TV: s tillgängliga tilläggspaket till $ 9 per månad för Sling Orange och Sling Blue-abonnenter. Alla användare får en gratis 7-dagars förhandsgranskning med tillgång till TV-premiären av Star Wars: The Force Awakens. Detta tilläggspaket ger också mer än 3000 titlar på begäran till Sling TVs film- och TV-showbibliotek.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Sling TV. Källa: blog.sling