Snapchat kommer att få originalinnehåll från NBC

Rasistiska GIF-styrkor Instagram och Snapchat för att ta bort Giphy-integration

snapchat upptäcka
NBC har skrivit ett avtal med en av de mest populära onlinetjänsterna – Snapchat. Som en del av den här affären kommer sändaren att producera originalinnehåll för Snapchat. Innehållet kommer att innehålla material från dess populära program som The Voice, Saturday Night Live och Fallon. Den första originalshowen som NBC producerar för Snapchat kommer att vara en nedskalad version av The Voice där tränare från showen kommer att bedöma auditions som skickats in av användarna.

NBC kommer också att sända innehåll från OS 2016 via en dedikerad kanal i Snapchat-appen. Innehållet kommer att innehålla höjdpunkter från händelserna samt klipp bakom kulisserna.

Nätverket påpekar att inget av innehållet som det kommer att producera för Snapchat kommer att vara exklusivt för den flyktiga meddelandetjänsten, så det kommer att vara på gång för andra tjänster också, tjänster som Instagram som nyligen lanserade ett kol- kopia av Snapchat Stories-funktionen.

“Om innehållet fungerar på andra ställen kommer vi att lägga det där”, säger vice verkställande direktör för affärsutveckling och digital distribution på NBCUniversal Ron Lamprecht. NBC kommer att sälja annonser för program som det skapar för Snapchat så att du måste bära annonser medan du tittar på den lilla versionen av The Voice på din smartphone.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Nbc och Snapchat.