Snapchat Lokala berättelser för städer som enligt uppgift tappats

Rasistiska GIF-styrkor Instagram och Snapchat för att ta bort Giphy-integration

snapchat upptäcka
Local Stories är en funktion som har funnits på Snapchat under ganska lång tid nu. Enkelt uttryckt låter funktionen dig snabbt se vad som händer i din stad genom att dra in videor som publiceras offentligt av användare i det området. Om man ska tro på en ny rapport verkar det som om Snapchat inte verkar vara villiga att behålla den här funktionen längre för städer.

Bloomberg hör från namngivna källor att Snapchat kommer att släppa lokala berättelser för städer så att det kan fokusera mer på speciella evenemang och “live-ögonblick” som helgdagar eller en stor sportmatch.

Tydligen är anledningen till detta beslut det enkla faktum att Local Stories för städer bara inte visade sig vara så populära som Snapchat kanske hade hoppats på, så nu ser det inget värde i att hålla det kvar.

Snapchat bekräftade i ett uttalande till skrivaren att ”Ett litet antal kuratorpositioner i Local Story eliminerades i våra kontor i Los Angeles och New York, till följd av förändringar i vår lokala berättelsestäckning.”

Den kortfristiga meddelandetjänsten är nu mer fokuserad på att säkra erbjudanden för videoserier och annat innehåll som kan ge mer värde för användarna även om det kostar att förlora en del av Snapchats lokala smak.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Snapchat.