Sony PlayStation Vue TV-streamingtjänst Troligtvis korsad viktig milstolpe

PlayStation Vue får NFL-nätverk och NFL RedZone

playstation-vue-rikstäckande
Om du inte var medveten om det, är Sony nu också på väg att streama TV-kanaler på internet. Den lanserade PlayStation Vue TV-streamingtjänsten för över ett år sedan och en ny rapport antyder att tjänsten har passerat en stor milstolpe. Man tror att PlayStation Vue nu har mer än 100 000 betalande abonnenter.

Bloomberg hör från källor att PlayStation Vue nu kan ha så många som 120 000 betalande prenumeranter till och med under större delen av sitt första år var det bara tillgängligt i en handfull städer.

Det har bara gått några månader sedan PlayStation Vue lanserades rikstäckande och Sony gjorde också några ändringar i planerna som de erbjuder för att göra det möjligt för fler att klippa sladden och dike sina konventionella kabelanslutningar för att underlätta för en överdriven bästa streamingtjänsten.

Sonys internet-TV-streamingtjänst kommer att växa ännu mer när den anlände till Roku-enheter just förra veckan. Företaget bekräftade också att tjänsten kommer att lanseras på Android-mobila enheter också inom en snar framtid så att det mycket väl kan gå långt härifrån.

Skribenten påpekar också att Dishs Sling TV-streamingtjänst har cirka 700 000 betalande abonnenter nu även om den lanserades i februari förra året och hade en mycket bredare lansering vid lanseringen, så PlayStation Vue kan säkert växa mer under de kommande månaderna och åren.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, PlayStation Vue, Sling TV och Sony.