Sony Schedules IFA 2016-konferens för 1 september

Sony Schedules IFA 2016-konferens för 1 september

Xperia X Lime Green PIS DesignNär det gäller smartphones hör vi verkligen mycket mindre buller från Sony idag, men det betyder inte att de har gett upp. I själva verket nyligen har flera bilder gjort sina rundor med en telefon med modellnummer F833X. Så frågan är, när kommer telefonen att meddelas?

Det visar sig att det finns mycket goda chanser att det kommer att meddelas på IFA. IFA är vanligtvis en bra plattform för företag som Sony och Samsung att tillkännage nya produkter, som vi har sett tidigare, och Sony har nyligen bekräftat sin närvaro genom att schemalägga en presskonferens för den 1 september.

Medan vi inte kan säga med säkerhet vad Sony kommer att lansera, verkar tidpunkten för dessa läckta bilder verkligen föreslå att företaget har några nya telefoner på gång. Naturligtvis, eftersom Sony handlar mer än bara om telefoner, som TV-apparater, kameror och mer, finns det en möjlighet att deras IFA-konferens också kan beröra andra produkter.

Men det har förekommit rykten tidigare denna månad som tyder på att Sony kommer att avslöja minst en handenhet på IFA, men på något sätt håller vi ögonen öppna. Med detta sagt bör vi notera att Sony nyligen har uttalat att de kommer att fokusera mindre på de amerikanska marknaderna, så det vi ser på IFA kanske inte nödvändigtvis gör sin väg statligt.

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om IFA, IFA 2016 och Sony.