Sony tycker att de kan skicka 60 miljoner PS4 i april 2017

sony ps4

Sony PS4Hittills och senast kontrollerade vi att Sony lyckades sälja 40 miljoner PlayStation 4-enheter. Analytiker förväntar sig att Sony kommer att kunna sälja så många som 69 miljoner enheter till 2019 men det visar sig att Sony är mer optimistiska för sin försäljning. Enligt företagets nyligen publicerade finanser tror de att de i april 2017 kommer att kunna skicka så många som 60 miljoner PS4-konsoler.

Naturligtvis behöver vi inte säga att levererad och såld är två mycket olika saker. Levereras skulle helt enkelt innebära att dessa konsoler går ut till återförsäljare som sedan kommer att sälja dem till spelare. Såld betyder de faktiska sålda enheterna. Emellertid baseras leveransen ibland på efterfrågan, så för Sony att tänka att det kommer att finnas en efterfrågan på 20 miljoner enheter PS4 nästa år är ganska optimistiskt.

Med detta sagt finns det rykten om att Sony förbereder en PS4 Neo som i grunden är en uppgraderad version av PS4-konsolen. Det finns också PlayStation VR, så kombinera båda dessa och vi tittar förmodligen på mycket nytt intresse eller nytt intresse från spelare som annars skulle ha gått vidare med att köpa en PS4.

Det återstår att se om Sony kommer att vara framgångsrika och korrekta i sina uppskattningar, men vad säger du? Skulle vi kunna se 60 miljoner PS4s skickade till april 2017?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om PS4 och Sony.