Spider-Man: Far From Home Ytterligare rollmedlemmar avslöjade

Sony och Disney sminkar, Spider-Man är nu tillbaka i MCU

Spoiler varning! För dem som fastnade efter Avengers: Infinity War såg du förmodligen hur karaktärerna Nick Fury och Maria Hill “dödades” av Thanos. Men den goda nyheten är att det ser ut som om båda karaktärerna inte dör på riktigt, för båda förväntas spela en roll i den kommande Spider-Man-uppföljaren.

I en rapport från Vulture har det avslöjats att Samuel L. Jackson och Cobie Smulders kommer att återuppta sina roller som Nick Fury respektive Maria Hill i Spider-Man-uppföljaren, även känd som Spider-Man: Far From Home. Det är oklart hur stor roll båda karaktärer förväntas spela, men åtminstone bekräftar det att de inte är permanent döda.

Slutet på Infinity War har lämnat filmbesökarna med massor av frågor, men det är säkert att säga att med tanke på hur stor roll en del av hjältarna i filmen spelar i MCU förväntas Infinity War uppföljare avslöja hur hjältarna lyckades ångra allt som Thanos har gjort. Spider-Mans uppföljare bekräftar också att Peter Parker inte dog som visat mot slutet av Infinity War.

Spider-Man: Far From Home planeras för närvarande att släppas den 5 juli 2019. Detta kommer att äga rum efter den fjärde Avengers-filmen som borde förklara allt.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Marvel, filmer och Spider-man.