Spotify har landat i USA

Spotify

Spotify

Som vi nämnde tidigare idag markerar 14 juli ett betydelsefullt tillfälle då Spotify officiellt har anlänt till denna sida av världen. I ett officiellt pressmeddelande som utfärdas idag, som är passande titeln “Hej Amerika. Spotify här. ” den populära musikströmningstjänsten från Europa är nu här. Det framställs som den näst största källan till intäkter av digital musik för etiketter i Europa – så det är en ganska stor sak. Med över 10 miljoner registrerade användare (1,6 miljoner betalande abonnenter) är det den största och snabbast växande tjänsten i sitt slag.

Så vad betyder detta för oss? Tja, bara om du är i mörkret om Spotify, är det en on-demand musikströmningstjänst som låter dig lyssna på all din musik online. Det eliminerar behovet av att ladda ner eller fylla din enhet med låtar varje gång du går ut. Inget mer krångel med att rippa CD-skivor eller spendera tid på att vänta på att ett album ska överföras till din smartphone eller PMP – bara strömma allt du vill lyssna på med Spotify-tjänsten.

Spellistor kan skapas och delas enkelt med dina vänner, och så kan musiken du lyssnar på. Och för de tillfällen där du inte har tillgång till data ett tag kan du synkronisera dina MP3-spellistor med dina enheter för att lyssna offline.

Som förutsagt kommer Spotify att ha en bara beta-fas, men den kommer att ha sina tre olika planer tillgängliga från början:

Spotify gratis – den oöverträffade gratis musiktjänsten. Med en inbjudan kan du njuta av on-demand, buffertfri tillgång till över 15 miljoner låtar på din dator, fantastiska sociala funktioner, hantera dina egna musikfiler via Spotify och synkronisera med din mobiltelefon eller iPod. Har tillfällig reklam.

Spotify Unlimited – alla specialfunktioner i vår kostnadsfria tjänst men med oavbruten, annonsfri åtkomst till Spotify på din dator. Allt för endast 4,99 USD per månad.

Spotify Premium – den allsångande, all-dansande, bästa Spotify-upplevelsen. Premium ger dig tillgång till all musik hela tiden. Lyssna online eller offline, på din dator, din mobiltelefon och en hel massa andra enheter. Njut av förbättrad ljudkvalitet och tillgång till exklusivt innehåll, tävlingar och specialerbjudanden. Premium kostar bara 9,99 dollar i månaden (det motsvarar några fina kaffe).

Om du vill prova Spotify, hålla ögonen öppna för inbjudningar, du vet aldrig när någon nära dig kan börja ge ut dem. När du får prova tjänsten i USA, lämna oss en kommentar och låt oss veta vad du tycker om den. Är det lika bra som all hype som har kringgått det?

Filed in Audio> Web. Läs mer om lansering, Spotify och oss.