Stanna din entusiasm säsong 9 bekräftad

Stanna din entusiasm säsong 9 bekräftad

begränsa din entusiasm-säsong-9

Det ryktes för ett par veckor sedan att HBO kunde ta tillbaka den populära showen Curb Your Enthusiasm för en nionde säsong. Showen hade aldrig riktigt slut som de flesta program gör, så det kommer inte att vara förvånande att se den återvända till TV. HBO tror verkligen att vadet kommer att löna sig och det är därför det går vidare. Skaparen och stjärnan Larry David kommer uppenbarligen att återvända för att återge sin roll i Curb Your Enthusiasm.

“Vi är glada över att Larry har beslutat att göra en ny säsong av Curb och kan inte vänta med att se vad han har planerat”, säger HBO: s programmeringschef Casey Bloys. Larrys kommentarer om situationen var signatur Larry: ”I de odödliga orden från Julius Caesar:” Jag gick, jag gjorde ingenting, jag återvände, ”sa han.

För de som inte är medvetna kom Curb Your Enthusiasm först ut år 2000. Många skulle göra jämförelser med Seinfeld som Larry var en integrerad del av men Curb Your Enthusiasm är i en egen liga.

Showen följer en fiktiv version av Larry när han navigerar i sitt personliga liv, relationer och situationer i Hollywood. Det gick i åtta säsonger på HBO innan det slutade och innehöll breda berättelser inklusive en Seinfeld-återförening.

Inga detaljer om den nya säsongen har bekräftats ännu, så det är oklart just nu när det kommer att sändas.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Hbo. Källa: medium