Star Wars avsnitt 8 Retad, filmning nästan klar

Star Wars avsnitt 8 Retad, filmning nästan klar

star-wars-avsnitt-8

Star Wars: Episode VII var en av de mest populära filmerna som kom ut förra året. The Force Awakens har avslutat sin körning i teatrarna och fans ser nu ivrigt fram emot uppföljaren eftersom vi vet att åtminstone ytterligare två filmer kommer att släppas i denna nya trilogi. Star Wars avsnitt 8-regissören Rian Johnson har retat oss alla genom att dela en ny bild och han har också avslöjat att filmen nästan har avslutats på den nya filmen.

Teaserbilden som Johnson publicerade på Tumblr visar några Jedi-kläder med texten “In the home stretch.” Uppenbarligen avslöjar det ingenting om handlingen i den här filmen men ger oss hopp om att produktionen verkar vara på rätt spår.

Inspelningen på Star Wars avsnitt 8 startade i februari i år. Mycket av det har gjorts i Storbritannien där vissa delar skjuts i Kroatien. I filmen spelar Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Laura Dern, Daisy Ridley, John Boyega och andra.

Det finns inte mycket detaljer kända om handlingen vid denna tidpunkt, men några av rollgruppmedlemmarna har sagt att fansen borde förvänta sig något annorlunda än de tidigare filmerna som släpptes i denna franchise. Ser ut som att fansen förväntar sig en överraskning, oavsett om det blir en trevlig överraskning återstår att se.

Star Wars avsnitt 8 är planerad till storskärmen den 15 december 2017.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Star Wars och Star Wars: The Force Awakens.