Star Wars: Episode VIII Is Halfway Through Filming

Star Wars: Episode VIII Is Halfway Through Filming

star wars ep 8 1Med den framgång som Star Wars: The Force Awakens hade, för att inte tala om klipphängaren de lämnade oss med, är vi säkra på att många av oss är glada att se vad uppföljaren kommer att innehålla. Just nu känner vi bara till det som Star Wars: Episode VIII men den goda nyheten är att filmen verkar utvecklas väldigt snyggt.

Enligt ett inlägg på hans Tumblr-blogg delade filmens regissör Rian Johnson några uppdateringar om framstegen och avslöjade att filmen var halvvägs genom filmningen. Johnson skriver, ”Jag kan inte tro att vi är halvvägs genom skottet. (Vi är halvvägs genom fotograferingen!) ” Han delade också två bilder som togs på set som du själv kan se ovan och under.

star wars ep 8 2Filmen hade påbörjat huvudfotografering tidigare i år, och nu med filmningen halvvägs ser det ut som att filmen verkar vara på rätt spår för lanseringen som är inställd på den 15 december 2017. Även om det fortfarande är mer än ett år att gå, fans av Star Wars-franchisen kan väcka sin aptit senare i år med släppet av Rogue One: A Star Wars Story.

Just nu är det någons gissning om vad nästa Star Wars-film kan handla om. Vi vet att Luke Skywalker kommer att återvända, vilket vi antar var uppenbart, och tack vare ett påstådt läckt manus har en potentiell plot (och potentiella spoilers) avslöjats.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer och Star Wars.