Starkt Denuvo-spel Anti-Piracy System korrekt knäckt

Starkt Denuvo-spel Anti-Piracy System korrekt knäckt

stiga_av_tomb_raider1
Det fanns en tid då det var relativt enkelt för piratspel att knäcka anti-piratkopieringssystemen och distribuera spel för liten eller ingen kostnad alls. Spelindustrin har utvecklats sedan dess och byggt in mycket starka piratkopieringssystem eller DRM som har visat sig vara mycket svåra att knäcka. Denuvo anses vara det starkaste av dessa system och enligt en rapport har det nu blivit ordentligt knäckt för första gången.

En “scen” -grupp har släppt en version av Rise of the Tomb Raider online som kommer med en fullständig spricka för Denuvo, helt enkelt, det betyder att en piratkopia av detta spel nu är tillgänglig online.

Hela sprickan följer en förbikoppling för systemet som upptäcktes under helgen och patchades snabbt av utvecklarna av Denuvo. Utnyttjandet använde Doom demos aktiveringssystem Denuvo för att göra det möjligt för pirater att kringgå DRM i andra spel. Den här lösningen var bara bra i tre dagar varefter den lappades.

Den första korrekt spruckna kopian av Rise of the Tomb Raider är nu ganska populär på online-fildelningswebbplatser och den innehåller också tre DLC: er. En bonafide-spricka av Denuvo anses vara en stor prestation av piratsamhället men det är oklart hur scengruppen lyckades få detta att hända, och det är mycket troligt att utvecklarna av Denuvo kommer att lappa exploateringen så snart de får tag på det .

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Drm and Rise of the Tomb Raider. Källa: torrentfreak