Stranger Things säsong 2 bekräftad av Netflix

Netflix Hack Vibrerar din telefon under intensiv skärmhandling

Netflix-logotyp

Det finns nyheter idag som kommer att göra en hel del Netflix-prenumeranter glada. Onlinevideostreamingjätten har bekräftat att den har förnyat Stranger Things för en andra säsong. Detta Netflix-original släpptes för inte så länge sedan och det blev en omedelbar hit så det är bara vettigt för Netflix att hålla det kvar.

Stranger Things var en överraskande sommarhit på Netflix. Det blev bara en av de saker som organiskt får dragkraft. Detta ger Netflix ännu mer anledning att skapa fler avsnitt, trots allt är det något som prenumeranter vill ha och är villiga att betala för.

Netflix bekräftade idag via sitt officiella Twitter-konto att Stranger Things-äventyret fortsätter och att alla nya avsnitt kommer att släppas med den andra säsongen av denna show 2017. Förvänta sig att episoderna släpps ungefär samma tid som den första säsongen av Stranger Things släpptes det här året.

Den andra säsongen släpps på äkta Netflix-sätt. Streamingföretaget släpper alla avsnitt av sina originalprogram samma dag så att abonnenterna kan titta i sin egen takt.

En rapport från Entertainment Weekly avslöjar att Stranger Things säsong 2 kommer att innehålla fyra nya karaktärer som kommer att gå med i kärnan. Nya platser och nya filmpåverkan förväntas också räknas under andra säsongen.

Äventyret fortsätter. @Stranger_Things 2 kommer 2017. pic.twitter.com/wD6BamGfuR

– Netflix USA (@netflix) 31 augusti 2016

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Netflix.