StumbleUpon hjälper mannen att föreslå en flickvän

StumbleUpon hjälper mannen att föreslå en flickvän

Det är inte så ofta du ser stora webbplatser tar tid på sig för att hjälpa en av sina användare på ett sådant personligt sätt, men det verkar som upptäcktsmotorn, StumbleUpon, har gjort det för en av deras användare genom att hjälpa honom att föreslå hans flickvän i många år.

För de som inte känner till StumbleUpons tjänst rekommenderar det i princip webbinnehåll till sina användare, som sedan kommer att betygsätta rekommendationerna och därmed låta systemet “lära sig” vilken typ av webbinnehåll du är ute efter, och därmed skaffa innehåll som passar dina intressen. På ett sätt är det som Pandora för webbplatser. Eftersom Tyrel och hans flickvän Marquita båda är ivriga användare av tjänsten kontaktade Tyrel StumbleUpon för att se om de skulle hjälpa honom med sin plan att föreslå sin flickvän.

Efter att Tyrel hade kontaktat vårt communityteam kunde våra ingenjörer sätta upp en speciell snubbelsession i Marquitas StumbleUpon-konto i precis rätt ögonblick som Tyrel valde ut. Tyrel valde flera webbplatser med tema kring kärlek och inkluderade en rolig tecknad film, det största bröllopsfotoet genom tiderna, en video av en hund som säger “Jag älskar dig” och en grafik med orden “Säg ja!” fram till hans sista bloggförslag. Förslaget snubblar visar flera fotobidrag, var och en med Tyrel som håller ett annat tecken som när de rullas igenom och läses i följd avslöjar meddelandet ”Kommer du att gifta dig med mig?

Kolla in den rörande videon nedan.

Filed in Web. Läs mer om sökmotorn.