SVP för Android retar större Android-milstolpe vid 4 oktober-evenemanget

Nya Android Exploit Tricks-användare till inspelning av skärminnehåll

android nougatKommer 4 oktober, Google förväntas avslöja de nya Pixel-telefonerna, eller åtminstone det är vad rykten säger. Det talas också om att Google kan ha en ny produkt i form av en router som heter Google WiFi som de planerar att tillkännage också, men kan det vara det? Kanske inte, för en tweet av Android SVP har alla i frenesi.

I ett inlägg på Twitter skrev Androids SVP Hiroshi Lockheimer, ”Vi tillkännagav den första versionen av Android för 8 år sedan idag. Jag har en känsla om åtta år från och med nu kommer vi att prata om 4 oktober 2016. ” Nu antar vi att det är hans jobb att hype Android-tåget och också att hype det kommande evenemanget, även om vi är ganska säkra på att det aldrig riktigt behövde hyping till att börja med.

Men baserat på Lockheimers inlägg låter det som om vi kan titta på mer än bara ett tillkännagivande av smartphones och en ny router. Det låter som om det kan ha något stort relaterat till Android. Under I / O tidigare i år presenterade Google Android N som långsamt har kommit fram till användare, så det är svårt att föreställa sig att Lockheimer kan vara på om det vi inte redan visste.

I alla fall antar vi att vi kommer att ta reda på det om en dryg vecka, så kom ihåg att komma tillbaka med oss ​​den 4 oktober för alla officiella detaljer.

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om Android och Google.