T-Mobile lanserar den ultimata tävlingen för basebollfans

T-Mobile stämdes för att inte hindra hackare från att stjäla kryptovaluta

t-mobile-logotyp
T-Mobile tjänar på basebollens spänning efter säsongen genom att starta sin “#UnlimitedBaseball” -tävling. Fans uppmuntras att visa sin kärlek till Amerikas favoritspel och få ett presentkort på 5 $ MLBshop.com. De kommer också att få en chans att vinna fantastiska priser som inkluderar ett års värde av T-Mobile One med antingen MLB.tv för livet, biljetter till deras favoritlags hemmamatcher nästa år eller en stor shoppingrunda på MLBshop.com och jag har Jag har inte ens berättat om det stora priset än.

Detta innehåll är endast öppet för T-Mobile-kunder så basebollfans måste vara på Magenta för att vara berättigade att vinna dessa priser, som inkluderar en $ 2,500 shoppingrunda på MLBshop.com och det stora priset som erbjuder en resa till varje spel i 2017 års värld Serier.

Fans kan komma in genom att lägga upp ett foto eller en video på sina Instagram- eller Twitter-konton och berätta för världen hur de är den främsta basebollfans. Inläggen måste taggas med #UnlimitedBaseball och #contest för att övervägas. Fans uppmuntras att skjuta och lägga upp sina foton och videor från speciella T-Mobile-bås under American League och National League Championship Series-spel.

Två finalister kommer att väljas ut av T-Mobile VD John Legere varje vecka. Fans kommer sedan att rösta för att välja sin favorit på Magentas Facebook-, Twitter- och Instagram-sidor. Det är också omröstningen som avgör vilken av de tre veckovinnarna som får huvudpriset. Prisvinnaren tillkännages under Game 4 i World Series 2016 den 29 oktober.

Mer information finns på tävlingssidan på T-Mobils webbplats.

Uppdatering: T-Mobile har nått ut för att klargöra att denna tävling faktiskt är öppen för alla kunder och inte bara begränsad till dem som är på Magenta.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om T-Mobile.