Teaser Trailer för kommande pirater i Karibien släppt

Teaser Trailer för kommande pirater i Karibien släppt

Disneys Pirates of the Caribbean har varit en ganska framgångsrik franchise, och det ser ut som att Disney inte har några planer på att stoppa sin mjölkning av den. Om du inte visste kommer en femte Pirates of the Caribbean-filmen att släppas 2017. Dubbed Dead Men Tell No Tales, den första teasertrailern för den kommande filmen har släppts.

Intressant nog har trailern inte den ikoniska Jack Sparrow som porträtterad av Johnny Depp. Istället tittar vi på antagonisten för den kommande filmen, kapten Salazar, som spelas av den extremt begåvade Javier Bardem. Franchisen har typiskt varit en ganska lättsam affär, men denna teaser målar verkligen en ganska dyster bild. Sedan är det möjligt att filmen kommer att spela annorlunda ut, men vi antar att vi bara måste vänta och se.

Tyvärr för fans av Keira Knightley verkar det som om skådespelerskan inte kommer att återvända till den senaste delen av Pirates of the Caribbean (hon hoppade över den fjärde filmen också), men vi kommer att se några bekanta ansikten, som Orlando Bloom som kommer att återge sin roll som Will Turner och Geoffrey Rush som kommer att plocka upp manteln som Barbossa igen.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales förväntas se en utgåva i mars 2017, så fram till dess antar vi att den här teasertrailern måste göra.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Disney och filmer.