Tetris-filmen kommer att vara en del av en trilogi (Nej, verkligen)

tetris-30th

tetris-30Kommer du ihåg att vi 2014 rapporterade att en film om Tetris skulle göras? Vi vet, det lät lite löjligt då (och är fortfarande lite till och med idag) för Tetris är i grunden ett spel om tegelstenar som faller från himlen och spelare måste rotera det för att säkerställa att det faller på plats, så när det gäller en berättelse, det är praktiskt taget obefintligt.

Även om en historia skulle skapas runt den, kan vi inte föreställa oss någonting just nu. Medan det har varit viss framgång med videospel-temafilmer som Wreck-It Ralph, gjorde Adam Sandlers Pixels verkligen inte genren någon tjänst. Men det verkar som att Threshold Entertainment tycker att filmen kan vara enorm, så mycket att det enligt en rapport från Deadline faktiskt kommer att vara Tetris-filmen en del av en trilogi.

Filmen förväntas filmas i Kina med en kinesisk roll och enligt filmens producent Larry Kasanoff kommer den att faktureras som en sci-fi-thriller och uppenbarligen ”Inte alls vad du tycker; det kommer att bli en cool överraskning. ” Vi erkänner att vi är ganska skeptiska till hur en Tetris-film kan fungera, men med tanke på att Angry Birds-filmen har gjort bra för sig själv även med att spelet har en ganska tunn historia, vem vet, kan vi bli förvånade. Under tiden någon annan ser fram emot att se vad Tetris-filmen kan ha i beredskap för oss när den släpps?

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om filmer och Tetris.